onsdag 11 augusti 2010

Ladugård Deluxe

Vi har ägnat oss åt härligheter i semesterfirarstil. Som att roadtrippa till Laholm via Marstrand och härliga familjen Hansson/Amlöv, följt av att under en vecka hänga i Bökeberg, styra upp Gammelhuset, bygga bar i Hönshuset och pimpa Ladugården. För att vecka två emigrera till stuga i Mellbystrand, heldagshänga med Anna, grillkvälla oss, bjudas på härlig båtutflykt, göra beachen, och sist men inte minst styra upp det som skulle avrunda vår västkustsession för denna gång - mitt 30 årskalas.

Det gick under namnet Ladugård Deluxe. Bökeberg var platsen. Mor var barn- och matansvarig, far grillmästare.

Vännerna kom, tälten riggades, låtlistorna styrdes upp. Och det var mingel, mingel och mingel. Också intogs Ladugården. Och det bjöds på mat. Och sittdans. Och fuldans. Sedan drog vi till baren i Hönshuset, doppade oss i badtunnan, svalkade oss i kräftdammen, drog åter på oss festutstyrseln och mingeldansade oss fram i natten.

Tack mor, far, övrig familj och alla helt fantastiska, underbara vänner som infann er i Bökeberg och gjorde festen precis så som jag önskade den!

Här följer ett utdrag ur arkivet!









3 kommentarer:

  1. Haha vilken cool badtunne bild! Hur många var ni i den egentligen ;)
    Snart måste vi styra upp en tvillingträff!=)
    kram Katarina

    SvaraRadera
  2. hahahaha. jag dööör. Och tackar med en mastodont bock. Puss

    SvaraRadera
  3. Ser fantastiskt härligt roligt ut! Synd att jag/vi missa. Men får styra upp träff framöver ändå. Tack för det fina kortet! Gulliga-du. KRAM! /Carro

    SvaraRadera