måndag 23 augusti 2010

Efterlyses!

Alltså, jag blir GAULEN! Har länge känt att min hjärna inte funkar. Närminnet är bortblåst och förvirringen högst närvarande. Har hur många exempel som helst på detta, men det senaste och mest frustrerande är att jag den senaste veckan börjat sakna plagg efter plagg efter plagg. Det är ett gäng kläder jag inte hittar!

Har precis finkammat och storstädat garderoben för att säkerställa att de saknade plaggen inte smugit sig in i någon konstig vrå. Men icke. Borta! Puts väck! Och det är stört irriterande!

Börjar undra om det kanske spökar? Om våra grannar är kleptomaner? Eller om jag misstagit en klädpåse för en blöjpåse och slängt den?

Minsta gemensamma nämnare för alla bortblåsta plagg, exklusive en älskad sjal som försvann efter en promenad i fredags, är att de varit med i semestesterpackningen. Således är det plagg jag faktiskt tycker mycket om och använder. Inte dyra plagg. Bara älskade plagg. Och följaktligen är det ännu mer irriterande att de är borta!

Följande is missing:
  • Ljuslila halvlångt linne, Indiska
  • Svart "löst" linne med tunna axelband och blombrodyr, HM
  • Svart halvlångt "löst" linne, Vera
  • Svart tight linne med tunna axelband, (glömt märket)
  • Svart/vitrandigt linne, Indiska
  • Gulrutiga shorts, HM
  • Svarta korta leggings/"cykelbyxor", Gina Tricot
  • Gråmelerade långa leggings, Åhlens
  • Svarta leggings, HM
  • Svart klänning i A-modell, HM

Någon som mot all förmodan sett något?

I´m desperate.

3 kommentarer:

  1. Marstrand hälsar: Inga klär´ här. Hoppas du hittar. Fy bubblan för o va glömsk. Man blir tokig. Organisatören i mig har dock lärt mig en sak, "var sak har sin plats", jobba efter det mantrat framöver. Stor kram! Förresten va fin Klara är! Halledudandedå, va stor hon blitt! /Carro.

    SvaraRadera
  2. nej men darling, det är ju en hel weekendpackning! grraaah!!

    SvaraRadera
  3. I sann feng shui- [fung swei] (som du mkt riktigt påpekade...) anda tål ju garderoben att rensas lite, men oh my, din missing list är ju inte av denna värld! Jag tappade en favvokofta på Formex i fjol, en älsklingssjal på Berns (Kalotens martinis är inte att leka med!) och sedan valborg har jag notoriskt anklagat lil 'sis för att snott ett par sammetsbralls från MQ för de fanns verkligen I N G E N S T A N S. Döm om min förvåning när jag out of nowhere hittade dem i byxhögen i lördags (fyra månader senare liksom...) Håller tummar och tår för att du också har en gammal byxhög som håller det saknade som gisslan... Miss 'ya daling! PUSS

    SvaraRadera