tisdag 2 november 2010

Blir han sjuksköterska? Läkare?

Hela familjen har spenderat dagarna två på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Skönt nog fick vi spendera natten på "patienthotell" dvs vanligt hotell betalt av landstinget. Edvin skulle sövas och röntga öronen, samt göra hörselundersökningar i narkos.

Hu, gruvat mig för detta... Och jag har varit allt annat än balanserad under vistelsen. En del obearbetade känslor kring barn med slangar och rör och ynklighet och litenhet...

Men Edvin, han har stortrivts (Klara också) och varit på ett strålande humör hela tiden. Inte ens ett litet hungergnäll trots att han var tvungen att fasta från kl 04.00. fram till undersökningen 12.15.

Antar att miljöombyte med stort lekrum, massa spring i korridorerna och en vit rock gjorde sitt. Och kanske kände han att han hade en väldigt orolig mamma som han inte ville oroa i onödan. Eller så har han helt enkelt redan funnit sitt kall - ett yrke i en vit rock i sjukhusmiljö?

Tilläggas bör att vi ännu inte sett röntgenresultatet. Och att hörselundersökningen visade typ samma som tidigare, dvs. relativt bra hörsel i "basen" och ingen alls i "diskanten"(hör vokaler inte konsonanter, typ).

4 kommentarer:

 1. Men åh. Underbara fina Edvin.Se så han springer och är ute på äventyr. PUSS PÅ ER!!

  SvaraRadera
 2. Tycker att han ser ut som en liten doktor när han står vid de vita skåpet. Undrar vad han tänker plocka fram?
  Skulle inte ha nåt emot att få unge herr Sandström som husläkare, kram från farmor

  SvaraRadera
 3. Åh, älskade skruttisar! Och älskade Karolina och Henrik ni gör det så himla bra.

  Kram Sissi

  SvaraRadera
 4. Så underbart härlig!!! Grejen är att man ju vill sätta på playknappen och se det på film! Hur har röntgen och undersökning gått? Puss!

  SvaraRadera