lördag 19 december 2009

Packning pågår - hit us with some tips!

Man skulle även kunna säga att multitasking is up. Allt för att försöka få med sig sitt pick och pack på det första stora äventyret - en 65 mil lång resa mot destination Bökeberg.

Avfärd sker någon gång måndag morgon. När bestämmer småcheferna. Men att vi ska åka har de potentiellt idiotiska föräldrarna bestämt. Tar vi oss vatten över huvudet? Det återstår att se.

Ett första steg för att ro projektet i hamn är att påbörja packningen redan idag. Packlistorna har konstruerats under veckan. Tvivlar dock på min förmåga att tänka på ALLT, så tips mottages tacksammast - vad ska vi tänka på/ta med oss för att göra resan till en så smärtfri upplevelse som möjligt för våra små troll?

Over and out

3 kommentarer:

  1. Här får du svar från en ganska så berest mor:

    Packa i 2 väskor. En stor, där de mesta får plats. En mindre, där ombyte, blöjor, mat?, extra-nappar, leksaker att titta på finns med. Smart att ha denna väska NÄRA till hands under resans gång. Dålig stämning ska motas snabbt.

    Annars, mitt hetaste tips är att försöka packa med så mkt som möjligt av allt du använder dagligen, sköt-produkterna, blöjor, ta med medicinväska om så behövs, egna kuddar, kanske bebis-gym (om dom har ett), ytterkläder, ett gäng ombyten...

    Ett annat tips är att försöka åka när dina små är någorlunda mätta, o ganska trötta. Chansen är rätt stor att dom somnar, o sover lääänge. Stanna inte bilen under några omständigheter så länge dom sover, kör, bara KÖR.

    Det tuffa under en bilresa är just restid med vakna barn. Underhåll med sång o lek. Lätt match. Jag lovar. Ta pauser, sträck på bebiskropparna o dansa runt.

    Men Karolina, jag vet att du har två, men faktiskt två små, dvs mindre packning. Maten? Ja den bär du väl fortfarande med dig. Sover? Det gör dom väl rätt ofta. Leksaker? Det räcker gott o väl med mormors ansikte... See what I mean.

    Men glöm inte, att man LÄTT i all packning av bebisprylar, lätt kan glömma sina egna behov. Ta med dig DINA bekvämligheter. Amningskuddar, salvor or whatever.

    OCH förresten, jag tror att det finns rätt gott om prylar i Bökeberg om nåt skulle glömmas i hemmets lugna vrå...

    Allt det bästa to you. You fix! Kramar, Carolina.

    SvaraRadera
  2. Kom på en sak. Bröstpumpen, glöm den inte. Protect your assets så att säga. Bröstvärmare, ja du vet.

    Det var allt. Kör försiktigt! /Carolina.

    SvaraRadera
  3. Carro! Du är fantastisk! Stort tack! Lot of love!

    SvaraRadera