onsdag 30 december 2009

Två månader

Eller nio veckor idag (läs 29/12). Det beror på hur man räknar. Men klart är att Edvin och Klara har blivit så stora nu, att vi talar om "när de var små" och "innan". Verkligheten är komplex these days. Varje dag blir vi lite rikare på erfarenheter, samtidigt famlar vi blint och försöker göra så rätt vi kan. Klart är i alla fall att de blir både längre och fetare, så helt fel gör vi inte.



Idag börjar även nedräkningen... Om en månad börjar Henrik jobba igen. Och på samma gång blir det dags för mig att plocka fram alla mina oanade superkrafter och MacGyver skills för då ska jag vara både mamma och pappa på heltid. Kan bli intressant. Väljer att se det som en utmaning.

För att ha en sportslig chans att klara av det, så har vi satt Klara i nappskola. Träning pågår. Edvin är redan bästa vän med nappen. Men även Klara måste lära sig att älska denna plastiga skrikfördröjare. I dagsläget är det handen som gäller och det känns inte som ett vinnande koncept. Känner mig lugnare vid tanken på att kunna ha nappen som vän och kollega i barnarbetet.

Får se om träningen ger resultat. Ställningen handen vs. nappen just nu: 1-1.

4 kommentarer:

  1. Trägen vinner, eller hur säger man? Keep up the napp-spirit! Förresten, snögga sparkdräkter! Det är smak det... /Carolina.

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHA. By the way fråga Henrik vad han föredrar. Lite Edvin-kiss under blöjbyte eller detta...http://julllan.blogspot.com/2009/12/veckans-roligaste.html

    Lots of love till er båda!

    SvaraRadera
  3. Ni gör ett himla bra jobb! Och du kommer att klara dig galant även efter nästa månad! Kram på er och gott nytt år!

    SvaraRadera