söndag 3 januari 2010

Söndagshäng

Det känns som att vi mer eller mindre varit på resande fot de senaste två veckorna. Först julfirande södern, sedan pit stop i Gävle, följt av nyårsfirande i southport. Det har varit kantat av en hel del kvalitetshäng, men nu är det skönt att vara hemma i Gävlehemmet igen. Är sugen på lite vardag. Och det känns som att det är dags att försöka styra upp lite rutiner här. Helt i linje med "nytt år - nya löften". Får se hur det går...

Vi börjar i morgon. Idag har vi söndagshängt. Bara vi. Vi har promenerat, slappat i soffan, spelat och sjungt och dansat till SVTs koncert med Ane Brun. Mysigt.





2 kommentarer:

  1. Darling! Vardag är bra ibland. Skönt. Mina nyårslöften är att 1: bli lite bättre på att höra av mig till mina underbara vänner lite oftare. Notera det. 2: hålla ut i marathonuppladdningen o inte nyfiket hitta ngt annat projekt. Igår 14 km i isande vitt, men soligt (!) Stockholm.
    Så...lite mer vardag, sen en återträff här eller där, puss!

    SvaraRadera
  2. Åh, älskar mysdagar med bara vi-häng! Men älskar också när vardagen kommer och ger oss rutiner som styr upp oss lite =) En kär rutin är promenader med såna som man känner ;) Tänkte föreslå en filmkväll till veckan, men Amra har gått och blivit förkyld så jag senarelägger det förslaget. Hoppas ni har haft en fin dag med fina rutiner! Kramkram!

    SvaraRadera