söndag 9 maj 2010

Mycket bra

Det känns väldigt fint när långväga vänner kommer på besök. Carro lät inte avståndet Marsstrand - Gävle hindra henne, utan gjorde en blixtvisit fredag - lördag. Uppskattat!


Och igår, lördag, hittade jag en ny pärla i Gävle, Safhlor´s Trädgårdskök. Först in genom en fin handelsträdgård, och sedan välkommen in i en genomtänkt oas. Kommer bli återbesök.



Även denna dag har bjudit på lite lyxlir. Henrik och jag packade ner barnen i vagnen så fort de ätit frukost, och tog sikte på ett av stadens hotell för en hotellfrukost. Faktiskt ett väldigt bra föräldranöje - barnen sov, vi frossade i mat och läste morgontidningar vi inte har. När vi nått status proppmätt vaknade barnen och vi gick hem.






Emellan varven har vi fantiserat oss bort till en värld där vi har tid och pengar och helt enkelt kan slå till på ett mastodontprojekt som det här .

4 kommentarer:

  1. Ja men du, jag kommer mer än gärna igen. Så mysigt! Och så skönt med husmors-semester. Resan hem gick fint dessutom. Inga tågstopp.

    Förresten angående boendet, skulle paniken bli riktigt, riktigt desperat, kan de finnas nyrenoverade lägenheter i Göteborg till hands. Med HISS. Just say jump, and I say how high?

    På återseende Karolina. Lätt! Om inte annat, våldgästa mig i sommar! Stor kram, till dig o din otroligt fina familj. /Carro.

    SvaraRadera
  2. OMG! Tänk att köpa hela rasket och omsorgsfullt spara pärlorna... Never stop dreamin' baby!

    SvaraRadera
  3. HELT FANTASTISKT. Ni skulle förvalta det som ingen annan. Låter som riktigt mysigt dagar. Pussgurka!

    SvaraRadera
  4. Inte bara föräldrarna som gillar att läsa morgontidningar:)....Kram

    SvaraRadera